Alleen maar gezelligheid!

Alleen maar gezelligheid deze maand, met ontzettend leuke opdrachten. Van de act “Hiddo en Johan” tot de felicitatieservice en muziek op de laatste schooldag! Kijkt u gezellig even mee?

Laatste schooldag

De laatste schooldag is voor iedereen een feestje! Bij Vrije School Mareland in Leiden laat met traditiegetrouw de ijscoman komen en speelt het draaiorgel gezellige deuntjes! Tot ieders plezier!

Draaiorgeltje bij ontvangst feestje

In Leiden werd een gezellig feestje georganiseerd. Ik werd uitgenodigd om met het kleine draaiorgeltje “Het Pierementje” de gasten te onthalen. Iedereen kwam met een glimlach aan!

Felicitatie draaiorgel Het Pierementje

Onthulling Bank van Verandering

Zwolle – Bij Zorgcentrum Het Zand zijn donderdag twee ‘banken van de verandering’ onthuld. De banken zijn plekken om elkaar te ontmoeten en een gesprek aan te gaan.

Bewoners, medewerkers, vrijwilligers en wijkbewoners hebben samen de ‘banken van de verandering’ beschilderd. Het thema bij het beschilderen van de bankjes was uiteraard ‘verandering’. Draaiorgel “Het Pierementje” was erbij voor de muzikale ondersteuning!

Draaiorgeltje Het Pierementje

Hiddo en Johan in Lauwe (B)

In Lauwe (B) wordt ieder jaar Summer@Lauwe georganiseerd. Een dorpsfeest vol straattheater en muziek. Hiddo en Johan werden uitgenodigd om deel te nemen, en zetten de boel op stelten! Deze act is te boeken op hiddovanos.nl

Draaiorgel “Het Pierementje” in woonzorgcentrum

Draaiorgel “Het Pierementje” werd uitgenodigd om het zomerfeest in een woonzorgcentrum van gezellige muziek te voorzien, afgewisseld met mooie liedjes op accordeon. Omdat niet iedereen even mobiel was, werd er voor gekozen om een nóg kleiner draaiorgeltje in te zetten, die langs de woonkamers trok om mensen die niet naar de grote zaal konden komen, tóch een gezellige ochtend te bezorgen!

draaiorgel draaiorgeltje woonzorgcentrum

Opening Buurtcamping

Het is was jaar de derde keer dat de Buurtcamping Leiden werd georganiseerd, maar toch werd 20 juli pas de tweede editie officieel geopend door wethouder Marleen Damen. “Het eerste jaar moesten we het afblazen, omdat we te weinig vrijwilligers hadden, vorig jaar waren we bang dat er te weinig deelnemers zouden zijn en dit jaar waren we binnen 24 uur volgeboekt,” blikte mede-initiatiefnemer Alida Bos bij de opening gisteravond terug op de ontstaansgeschiedenis van de buurtcamping.

Het grote draaiorgel “Frans Hals” was er natuurlijk bij!

Draaiorgel huren draaiorgeltje Frans Hals Buurtcamping Leiden
Ademloos staan deze kindjes te luisteren…
opening buurtcamping leiden draaiorgel
Er werd gespeeld, geknutseld en gelachen!

Slager Buth gaat met pensioen!

De slager in Ooltgensplaat sluit na 38 jaar onafgebroken te hebben gewerkt, zijn deuren. Om deze dag op een ludieke manier af te sluiten, werd draaiorgel “Frans Hals” ingezet als felicitatie-draaiorgel, met een wel heel bijzonder verzoeknummer…

En zo zijn we weer beland bij die heerlijke zomervakantie, waar iedereen aan toe is! Ik hoop dat ik u allen weer van gezellige muziek mag voorzien in het komende seizoen en dat u mijn blogjes blijft volgen!

Ik wens u allen een hele fijne zomervakantie!

Hiddo

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.