Draaiorgel Golfclub

draaiorgel golfclub poster

draaiorgel golfclub – Voor het gezellige “Vrienden/Vriendinnen” toernooi, georganiseerd door de Hilversumse Golfclub, met als thema “Holland”, werd het grote draaiorgel “Frans Hals” ingezet als warm welkom voor alle deelnemers.

De golfclub organiseert regelmatig leuke toernooien in diverse thema’s. Dit keer waren het de tulpen, klompen, molens, haring én natuurlijk het draaiorgel!

draaiorgel golfclub entree muziek

Ondanks de hoge temperaturen (meer dan 33 graden!) kwam iedereen in de goede stemming aan. Natuurlijk kwam dit door de gezellige muziek. Want wie verwacht er nu een draaiorgel op deze golfclub, temidden van prachtige bossen en fluitende vogeltjes? Een prachtige lokatie overigens, met een schitterend nieuw opgebouwd clubhuis in landelijke stijl met rieten overkapping en luxe terras!

Draaiorgel “Frans Hals” liet zich door de warmte niet uit het veld slaan en speelde de leukste Hollandse meezingers.

draaiorgel golfclub verzoeknummers

Zelfs de dames van kantoor kwamen naar buiten met een klein briefje met verzoeknummers! Natuurlijk kon ik aan deze vraag voldoen, mede door het gigantisch uitgebreide repertoire van meer dan 1700 nummers!

Het was een gezellige middag en iedereen begon vol goede moed aan het golf toernooi!

Wilt u meer informatie over de inzet van mijn draaiorgels op úw bijzondere event? Bekijk de website www.draaiorgel.nl of www.hiddovanos.nl

Getagd , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.