Draaiorgel Haringparty

Draaiorgel Haringparty

draaiorgel haringparty / maatjesfeest – Op maandag 17 juni werd voor de 4e keer de Haringparty georganiseerd in Grand Café de Loods.

Draaiorgel Haringparty het Pierementje
Gezelligheid met het team van De Loods

Bij deze gezellige haringparty van Grand Café de Loods in Kortgene, werd het draaiorgeltje “Het Pierementje” ingezet als warm welkom voor de gasten, compleet met het “Holland in een Notendop” pakket. Hierdoor kwam iedereen direct in de goede sfeer!

Toen iedereen gearriveerd was, trad Hiddo op als Hollandse accordeonist en liep langs de tafels om gezellige meezingers uit zijn mouw te schudden. Er werd gretig gebruik gemaakt van de kans om mee te zingen! Nummers als “My Bonnie was over the Ocean”, “het Kleine café aan de haven” en de “klok van Arnemuiden” kende natuurlijk iedereen!

De vers gesneden haringen van Vishandel van As Zeeland BV smaakten voortreffelijk. Natuurlijk kon ook Hiddo het niet laten en liet ze hem smaken!

Het weer was prachtig, en met een heerlijk avondzonnetje genoot men nog lang van de sfeer op het terras…

Wilt u ook eens een gezellige muzikale entree voor de gasten van úw haringparty of maatjesfestijn? Bezoek dan even de website www.draaiorgel.nl of www.hiddovanos.nl

Getagd , , , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.