Draaiorgel huren

Draaiorgel huren

Draaiorgel huren Entertainment draaiorgeltje draaiorgelmuziek

De leukste draaiorgels

Draaiorgel huren – U organiseert een feest, winkelopening, markt, verjaardag, borrel, familiedag, verrassings-felicitatie voor een vriend of familielid of een ander feestelijk event?

U wilt een leuk stukje muziek ter ondersteuning van deze speciale gelegenheid?

Mijn mooie draaiorgels geven een heerlijke sfeer en spelen de leukste herkenbare liedjes voor jong en oud!

Wie ben ik?

Hiddo van Os draaiorgel orgelman accordeonist draaiorgelverhuur huren te huur draaiorgeltje

Mijn naam is Hiddo van Os. Als groot draaiorgelliefhebber heb ik in 2004 besloten van mijn passie mijn beroep te maken. Als klein jongetje vond ik de draaiorgels al prachtig! Het geluid, het mechaniek, de trommels, de fluiten en de bellen… Het had allemaal iets magisch… In 1991 (ik was toen 14, zie foto links) kreeg ik mijn eerste draaiorgeltje: een 20 toons orgeltje van de amateur-orgelbouwer Willem Bahlman uit Rotterdam-Zuid… Op dit orgeltje heb ik mijn allereerste arrangementjes gemaakt. Momenteel schrijf ik de muziekarrangementen voor bijna alle soorten draaiorgels wereldwijd.

Diverse soorten draaiorgels

draaiorgeltje draaiorgel huren verhuur

Momenteel bestaat mijn verzameling uit 5 orgels, met elk hun eigen verhaal en historie, van klein tot groot, met een gevarieerd repertoire wat wekelijks in eigen beheer wordt bijgewerkt!

Ook speciale verzoeknummers kunnen feiloos door één van mijn instrumenten vertolkt worden! Ik ben één van de bekendste muziekschrijvers voor draaiorgels en word gevraagd voor de meest uiteenlopende soorten muziek. Niets is mij te gek, ik zie alles als een uitdaging!

Draaiorgel groot of klein huren?

U boekt een groot of klein draaiorgel vanaf € 272,50 inclusief BTW én transportkosten door héél Nederland! Verras vriend of familielid met een prachtig draaiorgel voor de deur, voor jubileum, verjaardag, huwelijk en nog véél meer! Het orgel komt spelend voorrijden met Lang zullen ze leven, gevolgd door gezellige bekende meezingers, waarbij u niet stil kunt blijven staan! Deze felicitatie duurt ongeveer 20 minuten!

Tarieven voor Draaiorgel:
t/m 1 uur€ 272,50
t/m 2 uur€ 327,=
t/m 3 uur€ 381,50
t/m 4 uur€ 436,=
t/m 5 uur€ 490,50
Alle prijzen zijn inclusief transport en 9% BTW door héél Nederland!Wilt u meerdere dagen boeken,
of heeft u speciale wensen? Neem
dan contact op voor een passende
offerte!

Kring van Draaiorgelvrienden

KDV Kring van Draaiorgel Vrienden draaiorgels

Tja, en als draaiorgelfanaat word je natuurlijk óók lid van de landelijke vereniging KDV (Kring van Draaiorgelvrienden)! De vereniging zet zich in om belangstelling te wekken voor de Nederlandse draaiorgels en het behoud daarvan.
Hiervoor brengt de KDV u op een leuke manier in contact met het draaiorgel. Dit doet de KDV door het organiseren van draaiorgelmanifestaties op diverse plaatsen in Nederland. Op deze evenementen kunt u kennis maken met de verschillende typen draaiorgels, zoals straat-, kermis- en danszaalorgels. Bezoek de website

Via deze website probeer ik mijn passie voor het draaiorgel op u over te brengen en zoveel mogelijk informatie te geven over het huren van een draaiorgel. Heeft u vragen, wilt u een leuk draaiorgel boeken óf gewoon een gezellig praatje maken? Bel dan gerust een op:

06-13717201

https://youtube.com/watch?v=I5tE59s731U%3Ffeature%3Doembed

Draaiorgel groot en klein

Bij draaiorgel.nl kunt u het gezelligste draaiorgel huren, groot en klein, voor binnen en buiten! Of dit nu voor een uurtje is of de gehele dag, Hiddo de orgelman brengt gezelligheid!

draaiorgel huren draaiorgeltje draaiorgels het pierementje

Er zijn diverse draaiorgels beschikbaar, van “Het Pierementje” tot het gezellige grote straat draaiorgel “Hollandsch Welvaren”.  Zowel op grote schaal als in huiselijke kring kan ik uw feest van passende draaiorgelmuziek voorzien!

De draaiorgelspeler komt altijd in een mooi kostuum, welke naadloos aansluit op het thema van uw feest of event! Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Lakei met klein draaiorgeltje en klassieke muziek bij de entree van uw feest, of een Orgelman in Hollandse outfit op klompen, die met uw gasten op de foto gaat! Tientallen thema´s en kostuums beschikbaar, neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken!

Uitstraling en interactie

top 2000 draaiorgeltje draaiorgels draaiorgelmuziek

Uitstraling en interactie zijn het geheim van ons succes! Oog voor detail en een oneindig enthousiasme!

Open voor nieuwe ideeën en altijd meedenkend probeert draaiorgel.nl uw feest of event de juiste draai te geven!

Kerst draaiorgel

Dickens-Orgeltje-Orgelman-Spoorwegmuseum-draaiorgel draaiorgeltje

Ook voor de feestdagen heb ik leuke draaiorgel-acts beschikbaar, zoals de Muzikale Kerstman met klein kerstdraaiorgeltje, of de veelgevraagde Charles Dickens orgelman, die met zijn kleine nostalgische orgeltje de mooiste kerstliedjes speelt in een schitterend kostuum uit de tijd van Scrooge en Marley!

Sfeervolle kerst-acts met een glimlach, voor het échte kerstgevoel! Ook de Dickens Accordeonspeler is een veelgevraagd muzikant tijdens de donkere dagen voor kerst. Ook het Dickens Duo brengt het echte kerstgevoel op uw kerst-event! Met accordeon en drums wordt akoestisch de mooiste kerstmuziek gespeeld! Klik hier voor meer info.

Draaiorgel huren met accordeonist

Draaiorgel huren accordeonist hiddo zeemansliedjes haringparty boottocht

Heeft u ook al eens gekeken op de site van Accordeonist Hiddo? Voor een leuke combinatie van draaiorgel én accordeonist! Gezellige meezingers, Franse chansons en zelfs een heuse smartlappenworkshop, alles in een mooi kostuum dat past bij uw feest of evenement, zoals een haringparty, Hollandse middag of een Franse wijnproeverij! Santé!

De tarieven zijn glashelder en altijd inclusief BTW en transportkosten door heel NL.

Stuur een e-mail

Of bel met Hiddo van Os: 06-13717201

Museum bezoeken? Klik hier!

Mijn draaiorgel avonturen

Ik ben bijna dagelijks op pad met een van mijn draaiorgels, of als accordeonist. Deze avonturen probeer ik zo veel mogelijk bij te houden in een blog, zodat u mee kunt genieten van de gezellige, maar soms ook ontroerende momenten! Klik hier om mijn Blog te lezen

Reacties zijn gesloten.