Groot draaiorgel

Draaiorgel “Hollandsch Welvaren”

Draaiorgel huren? Draaiorgel Hollansch Welvaren, draaiorgelverhuur, Dutch Culture muziek music

“Hollandsch Welvaren” is een leuk straatorgel wat nog op de originele kartonnen orgelboeken speelt, aangevuld met een midisysteem voor de nieuwere liedjes. Wist u dat Hiddo van Os zijn eigen arrangementen op maat schrijft? Het repertoire bestaat uit de bekendste Hollandse meezingers, foxtrots, walzen, maar ook gezellige kerst- en Sinterklaasliedjes en natuurlijk bekende hits uit de Top-2000!

Draaiorgel feest
“Samen dansend op de tonen van het draaiorgel, vieren ze niet alleen de muziek, maar ook hun levenslange liefde.” 

Kleurrijk

Met dit kleurrijke draaiorgel zorgt Hiddo voor een gezellige sfeer en herkenbare muziek, op een feestje, bruiloft, verjaardag, markt of winkelstraat!

Door de compacte afmetingen van slechts 1,35 breed en (ingeklapt) nog geen 2 meter hoog, kan dit heuse Hollandse straatorgel bijna overal tussendoor én zelfs naar binnen! Hierdoor is het mogelijk om ook te spelen op indoor lokaties en uw gasten bijvoorbeeld in de hal te ontvangen. “Hollandsch Welvaren” speelde dan ook met veel succes in de Rai, Passenger Terminal Amsterdam, Passenger Terminal Rotterdam, Ahoy, World Forum Den Haag, diverse feestzalen en zelfs parkeergarages!

Felicitatie – 20 minuten€ 272,50
t/m 1 uur€ 354,25
t/m 2 uur€ 408,75
t/m 3 uur€ 517,75
t/m 4 uur€ 599,50
Alle prijzen zijn inclusief 
transport en
9% BTW
De orgelman treedt altijd op in een mooi Hollands kostuum,
maar kan deze ook aanpassen naar uw wensen!
Denk bijvoorbeeld aan een Frans thema, Circus,
Tiroler / Oktoberfest, Kerstman, Charles Dickens, etc. etc.
Vraag naar de mogelijkheden!

Nostalgische uitstraling

Het vrolijke draaiorgel brengt met zijn nostalgische uitstraling een leuke muzikale toevoeging aan uw feestje of event. Daarom is het orgel altijd een graaggeziene gast op feestjes, bruiloften, markten of andere events.

draaiorgel bij congress MECC Maastricht

De gezellige orgelman legt uw gasten graag uit hoe zo’n draaiorgel nu precies werkt en natuurlijk mag u zelf ook eens proberen aan het zware wiel te draaien.

Een greep uit de meest aangevraagde liedjes:

  • Het kleine café aan de haven
  • Heb je even voor mij
  • Abba Melodieën
  • Amsterdamse medley
  • De Vogeltjesdans
  • Zeemansliederen
  • maar ook modernere hits van bekende artiesten, van Abba tot AC/DC!

De vrolijke kleuren van het front, de mooie belslaande dames die netjes in de maat hun liedjes meespelen, de vrolijke noten die je al van verre herkent, allemaal zijn ze kenmerkend voor dit leuke orgel!

Feestje op de stoep!

feestje op de stoep

Verras vriend, familielid, jubilaris of bruidspaar met een feestje op de stoep! Met het draaiorgel komt Hiddo al spelend de straat inrijden. Natuurlijk stopt hij met het “Lang zullen ze leven” voor de deur. Een heus draaiorgelconcert van ongeveer 20 minuten volgt, met de leukste en bekendste meezingers!

U bepaalt vooraf het repertoire dat ú wilt horen! Bekijk hier de repertoirelijst, kies uw 10 favoriete liedjes, helemaal afgestemd op de jarige of jubilaris!

De prijs voor het Feestje op de stoep bedraagt € 272,50 all-in door héél Nederland

Bel met Hiddo van Os op 06-13717201

Draaiorgel arrangeur

Arrangeur Hiddo van Os schrijft wekelijks nieuwe arrangementen voor draaiorgel. Al sinds zijn kinderjaren is hij gefascineerd door draaiorgels en hun techniek. Op zijn 16e schreef hij het nummer No-Limit van 2Unlimited om naar draaiorgelpartituur en speelde dat voor zijn schoolgenoten. Hiermee was een trend gezet en kwamen de nieuwste hits als draaiorgelversie uit zijn vingers!

Liedjes op verzoek op draaiorgel

Doordat Hiddo zelf alle muziek voor draaiorgel kan bewerken, is het mogelijk om uw eigen favoriete muziek, composities of zelfgeschreven liedjes te laten vertolken naar draaiorgel. Deze kunnen dan op uw feestelijke gelegenheid live worden gespeeld, maar natuurlijk ook worden opgenomen voor gebruik in film, commercial etc.

Bekend van radio en televisie

De orgels zijn bekend van radio en televisie en traden o.a. op voor Radio 2, Slam! FM, Radio538, Koffietijd, Draadstaal, Eurovision Songcontest, DWDD, BNN VARA’s Kinderen voor Kinderen en diverse theaterproducties door het hele land.

Natuurlijk verschijnt de orgelman in een leuk kostuum, welke goed aansluit op het thema van uw feest of evenement!

Betaling geschiedt per factuur, voorafgaande aan het optreden, of contant na afloop van het optreden. U ontvangt altijd een gespecificeerde factuur.

Klik hier voor meer informatie over het kleine draaiorgeltje

Bel voor meer informatie, of gewoon een gezellig praatje, met Hiddo van Os:

06-13717201

of stuur een e-mail!

Reacties zijn gesloten.