Holland in een notendop

Holland in een Notendop – Op vrijdag 28 juni was het een druk geplande dag. Ik had 2 boekingen voor het Hollandse thema pakket. Eerst in Boskoop tussen 14 en 17u, daarna in Ede van 18:30 tot 20:30u.

Holland in een notendop in boskoop floravita

De bewoners van Floravita in Boskoop hadden een gezellige wandelmiddag, waarna er op het prachtige terras voor het woonzorgcentrum heerlijke versnaperingen werden geserveerd, gevolgd door een frietje mayo en een verkoelend ijsje.

Floravita organiseert heel veel van dit soort leuke kleinschalige evenementjes voor de bewoners, wat erg wordt gewaardeerd…

Holland in een notendop in boskoop

Om de mensen een leuk aandenken aan deze middag te geven had de activiteitencommissie mij gevraagd met het Holland in een Notendop pakket. Gezellige muziek op draaiorgel en accordeon, terwijl de bewoners een leuke foto konden nemen in het décor van molens, tulpen, kazen en reuzeklompen!

En doorrr…

Holland in een notendop draaiorgel draaiorgeltje
Begeleiders van het Pupillenkamp in ouderwets kostuum…

Toen het feest om 17u afgelopen was, werd het voor mij een kleine race tegen de klok! Ik zag al op tegen de vrijdagspits op de A12 naar Ede, maar gelukkig viel alles mee en stond ik stipt 18:30u opgebouwd bij KSV Fortissimo in Ede.

Hier werd het jaarlijkse pupillenkamp georganiseerd, een feest voor de jonge en oudere voetbalkinderen!

Het thema van dit jaar was “Toen was geluk heel gewoon”. De vrijwilligers, begeleiders en organisatoren liepen in ouderwetse kleren en op klompen. Ook hier koos met voor het Hollandse thema pakket, omdat dit precies in dit tijdsbeeld paste.

Holland in een notendop
Iedereen even op de foto…

Met een kleine aanpassing in repertoire. Want natuurlijk werden hier, tussen de oud-Hollandse liedjes door, óók de nieuwe hits van Kinderen voor Kinderen, K3 en Gers Pardoel gedraaid…

Het was een lange, maar erg gezellige dag met alleen maar vrolijke ouderen en kinderen!

Wilt u meer informatie over de inzet van het Holland in een Notendop pakket op úw event? Kijk dan even op de website!

U kunt mijn belevenissen ook volgen op Facebook, wellicht wilt u ook mijn pagina een “like” geven?

http://facebook.com/draaiorgelverhuur

Getagd , , , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.