Kerst draaiorgel

Kerst draaiorgel – In de aanloop naar de gezellige feestdagen worden er overal mooie evenementen georganiseerd. Kerstborrel, koopavond, uitdelen van kerstpakketten, koopzondag, kerstmarkt… De Dickens orgelman maakt het plaatje compleet!

Kerst draaiorgel Dickens orgelman
Het Dickens draaiorgeltje tijdens de lichtjesavond in Delft

Het gezellige kerst draaiorgel brengt een heerlijke sfeer op uw lokatie. Het orgeltje in Dickens sfeer, waarbij de orgelman gekleed is in een prachtig kostuum uit de tijd van Scrooge en Marley, van het bekende Dickens verhaal, speelt de mooiste kerstliedjes. Hierdoor geeft u een extra muzikale invulling aan uw kerstevent.

kerst draaiorgel dickens

Het orgeltje is in 2013 door De Telegraaf zelfs uitgeroepen tot “Het mooiste Dickens Orgeltje van ons land”!

Het Dickens Kerst Draaiorgel is al jaren een begrip tijdens de feestdagen, daarom is hij ook een vaste gast op diverse grote kerst evenementen in heel Nederland.

Enkele voorbeelden zijn: Kerstmarkt Dordrecht, het Allerhande Kerstfestival, Supermarktketen Jumbo, maar natuurlijk ook gezellige kerstkoopzondagen en de borrel bij diverse bedrijven…

Kerst draaiorgel in Dickens stijl

kerst draaiorgel dickens zierikzee

Het repertoire van het kerst draaiorgel omvat de mooiste originele kerstliedjes, zoals Stille Nacht, de herdertjes lagen bij nachte, Nu zyt wellecome, maar natuurlijk ook de populaire kersthits als Jingle Bells, White Christmas, It’s beginning to look a lot like Christmas, Flappie etc.

In de kerstperiode heeft iedereen zin in gezelligheid, een haardvuur, lekkere warme chocomel of een warme Glühwein! Het Dickens kerst draaiorgeltje geeft een heerlijke sfeer, en kan door zijn afmetingen en volume zowel binnen als buiten optreden.

Het volume is perfect voor binnen en buiten, waarbij u nog gewoon een goed gesprek kunt voeren of uw handelswaar aan kunt prijzen. Hiddo speelt zijn Dickens draaiorgeltje in dagdelen van 4 uur.

Kerstman met draaiorgel

Jingle all the way! Dat is wat het pubiek doet bij het zien en horen van deze vrolijke kerstman… Met zijn orgeltje draait hij er lustig op los! Alle bekende kerstdeuntjes passeren de revue. De Kerstman is een vrolijke verschijning en natuurlijk wil iedereen met hem op de foto!

De Kerstman deelt uit

Laat de kerstman promotiemateriaal uitdelen voor uw zaak, of een kerstgeschenk voor uw klanten. Succes gegarandeerd!

Ook is het mogelijk om een fotograaf te boeken. Deze zet al uw klanten op de foto met de Kerstman, welke dan diezelfde avond nog gedownloaded kunnen worden!

De Kerstman met zijn gezellige kerst draaiorgel is eigenlijk een combinatie van 3 acts! 1: Een gezellige kindervriend die met iedereen op de foto wil. 2: een gezellige muzikale en mobiele act die uw gehele locatie voorziet van de leukste kerstliedjes. 3. Een Kerstman die heerlijke kerstkransjes uitdeelt aan de bezoekers…

Deze muzikale kindervriend kunt u ook boeken met accordeon. Al wandelend tussen het publiek strooit hij de ene na de andere kersthit uit zijn mouw! Een gezellige Kerstman huren? Zoek niet verder!

Meer info over de Muzikale Kerstman vindt u hier!

Vrolijk Kerstfeest!

Reacties zijn gesloten.