Openluchtconcert bij Woonzorgcentra

In deze moelijke en bizarre tijd, waarin veel mensen genoodzaakt zijn om binnen te blijven, ouderen in woonzorgcentra en verpleeghuizen hun kamers niet meer af mogen en zélfs geen bezoek meer mogen ontvangen, biedt draaiorgel.nl een bijzondere en leuke dienst:

Openluchtconcert

Draaiorgel huren? Draaiorgel bij woonzorgcentrum of verpleeghuis
Draaiorgel in de tuin van Woonzorgcentrum Lucia in Breda

Met een prachtig draaiorgel, of klein handgedraaid orgel, komt de orgelman de tuin of binnenplaats in rijden. Het orgel speelt een leuk en gevarieerd concert van bekende oude deuntjes, meezingers, klassieke stukjes en oud-Hollandse liedjes, waarvan iedere bewoner kan genieten!

Even lekker een uurtje ontspanning, een klein dansje, het raam even op een kier voor frisse lucht… Even ontsnappen aan de realiteit van vandaag!

Speciaal tarief

Een optreden van de orgelman op uw buitenlocatie kost normaal eu. 250,= ex 9% BTW.

In deze nare tijd kunnen we deze leuke dienst aanbieden voor een gereduceerd tarief:

slechts 200,= ex. 9% BTW!

Inclusief transportkosten door héél Nederland!

Neem even contact op om uw wensen te bespreken! Samen komen we door deze tijd!

06-13717201

SBS6 Hart van Nederland zond op 31 maart een leuk stukje uit over het draaiorgel in deze tijd…

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/entertainment/2020/draaiorgels-overuren-ouderen/

Draaiorgel Diploma in Oss

Draaiorgel Diploma

Draaiorgel Diploma – In Oss werd op dinsdag 9 juli het kleine draaiorgeltje “Het Pierementje” ingezet op de weekmarkt. Kinderen konden het felbegeerde Orgeldraaiers Diploma halen, door zich te bewijzen aan het grote wiel van het draaiorgel. De professionele orgelman Hiddo van Os fungeerde tevens als jurylid en iedereen slaagde… Continue reading

Draaiorgel Wish Outdoor

draaiorgel wish outdoor

Het weekend van 6 en 7 juli vond voor het 13e jaar het Wish Outdoor festival plaats in Beek en Donk. Dit jaar werd er door The Frequencerz het officiële Wish Outdoor Anthem geschreven.  Frequencerz is een Nederlands hardstyleduo, bestaande uit Pepijn Hol en Niels Koster. Artiesten als D-Block & S-te-Fanen Deepack brachten hun muziek… Continue reading