Mini Kermis

Mini Kermis huren draaiorgel

Mini Kermis – Zoekt u een leuke, compleet verzorgde muzikale middag waarbij mensen óók nog eens een gezellig Oudhollands spelletje kunnen doen? Boek dan Hiddo met de gezellige Mini Kermis!

Mini Kermis Draaiorgel

Zodra de mensen de woonkamer of de zaal in komen worden ze al verwelkomd door de warme gezellige klanken van het draaiorgeltje, of misschien de accordeonist, zoals deze vroeger op de kermis óók speelde! De spellen staan mooi opgesteld en trekken met hun mooie kleuren, geluiden en lampjes direct de aandacht…

Oud Hollandse spellen

De 5 spellen staan mooi opgesteld en iedereen kan beginnen met het Eendjesvissen, het Spiraalspel en andere leuke spellen! De Mini Kermis zorgt voor een gezellige middag muziek en ontspanning, maar daarbij ook een stimulatie om te bewegen, te lachen en soms even goed te concentreren. Met name een uitdaging voor de fijne motoriek.

Wat moet u doen?

Eigenlijk hoeft u alleen maar te zorgen voor begeleiding tijdens het spelen van de spelletjes en een lekker hapje en drankje! De spelletjes zijn laagdrempelig maar tóch uitdagend! Door de leuke kleurrijke vormgeving, geluid en verlichting van deze spellen spreek je eerder van een Mini Kermis dan van Oudhollandse spellen!

Wat kost de Mini kermis?

de Mini Kermis wordt bij u op lokatie opgesteld voor de tijd van 2 uur. De accordeonist speelt tussendoor de leukste en bekendste liedjes die iedereen mee kan zingen! Uiteraard op een beschaafd volume. Uw gasten, cliënten of bewoners krijgen hierdoor direct een kermisgevoel! De all-in prijs van het complete pakket Mini Kermis bedraagt €495,= inclusief transportkosten én BTW door héél Nederland!

Welke spellen?

Wanneer u Hiddo met de Mini Kermis boekt, neemt hij de volgende spellen mee. Deze zijn allemaal makkelijk te plaatsen en in hoogte te verstellen zodat óók mensen in een rolstoel toch gezellig mee kunnen spelen!

Mini Kermis

Vang de Clown!

Mini kermis huren draaiorgel

Een leuk spel met lichteffecten en geluid! Alle lampjes gaan knipperen, maar zodra de 4 rode lampjes bij de clown branden, drukt u zo snel mogelijk op de knop!

Mini Kermis

Eendjes vissen

Mini Kermis

Natuurlijk kent u allemaal het spel Eendjes Vissen van de kermis! Dit keer niet in een waterbak, zodat er niets kan lekken of morsen! Probeer binnen de gestelde tijd zoveel mogelijk eendjes uit de vijver te hengelen! Dit valt nog niet mee!

Mini Kermis

Het Spiraal spel

Zenuwslopend spel! Probeer met de beugel, zonder de ijzeren stang te raken, van het begin tot het einde te komen. Niet schrikken want wanneer u de stang raakt gaat er een zoemer af! Test uw stalen zenuwen en vaste hand op de Mini kermis!

Het Labyrint

Bij dit spel is het de bedoeling om het labyrint, dat u met 2 handen vasthoudt, zo te bewegen dat het balletje zo snel mogelijk bij het eindpunt is. Maar kijk onderweg uit voor wegversperringen en valkuilen!

Mini kermis

Balletje Hijsen

Mini Kermis Balletje Hijsen

Een mooi kleurrijk spel die in de volksmond ook wel bekend staat als Kazenspel.
Een spel dat niet mag ontbreken bij de Mini Kermis!

Probeer het balletje, door gebruik te maken van de twee stuurtouwen, zo hoog mogelijk tussen de gaten door te loodsen. Wie komt het verst en/of haalt de meeste punten door middel van de drie verschillende kleuren die in dit spel gebruikt worden: 5, 10 en 25 punten!

Mini Kermis

Mini Kermis boeken?

Bel met Hiddo van Os op 06-13717201 of stuur een E-MAIL

Reacties zijn gesloten.