Orchestre Automatique

Nieuw in het programma is deze “Orchestre Automatique”. Een automatisch spelend accordeon en drumstel op een klein podium. Alle instrumenten worden pneumatisch aangestuurd.

Orchestre automatique dansorgel huren te huur verhuur

Het is dan ook bijzonder om te zien hoe de toetsen van de accordeon bewegen en het instrument akoestisch zijn muziek maakt, maar ook om de stokjes van het drumstel op de maat mee te zien slaan. Het geheel is geinspireerd op de grote Decap Dansorgels die men vroeger in danszalen en café’s zag.

Ideaal om te plaatsen in een zaal, cafe, bij een dansmiddag, of gewoon gezellig in de huiskamer!

De afmetingen zijn 1,30 meter lang, slechts 80cm breed (past door iedere deur en in iedere lift!) en ongeveer 1,70 hoog.

Het volume is regelbaar en af te stemmen op de grootte van de lokatie. Het grote en uitgebreide repertoire is aanstekelijk en uitermate dansbaar! Foxtrots, de Rhumba, de Salsa en de Wals zijn natuurlijk niet weg te denken. Maar ook de Bolero of slow-fox zijn goed vertegenwoordigd, maar ook alle bekende meezingers klinken bijzonder goed uit dit mooie zgn. Orchestrion! Ambiance gegarandeerd en voetjes van de vloer met:

𝓞𝓻𝓬𝓱𝓮𝓼𝓽𝓻𝓮 𝓐𝓾𝓽𝓸𝓶𝓪𝓽𝓲𝓺𝓾𝓮

Tarieven Orchestre Automatique:

t/m 3 uur€ 381,50

t/m 4 uur€ 436,=

t/m 5 uur€ 490,50

Alle prijzen zijn 
inclusief transport en 9% BTW 
door héél Nederland!

Wilt u meerdere dagen boeken,
of heeft u speciale wensen?
Neem dan contact op voor een
passende offerte!

Reacties zijn gesloten.