Smartlappenworkshop

Smartlappenworkshop
Frank en Hiddo

Smartlappenworkshop – In de mooie stad Leiden verzorgt draaiorgel.nl in samenwerking met Prokwadraat een heuse Smartlappenworkshop!

Leer de kneepjes van het vak en zing de mooiste smartlappen uit een mooie bundel, die u uiteraard na afloop mee naar huis krijgt!

Smartlappenworkshop Leiden Zangeres zonder Naam
Altijd feest met deze mannen!

Ach vaderlief, Keetje Tippel, de Bedelaar van Parijs, Mandolinen in Nicosia, wie zingt ze niet mee… Liedjes van de Zangeres Zonder Naam die in 2019 honderd jaar zou zijn geworden.

Zing mee tijdens de smartlappenworkshop van een échte Leidse presentator, die u met humor en interactie de workshop laat beleven. De gezellige en doorgewinterde accordeonist kent natuurlijk alle muziek en zal u vakkundig begeleiden!

Na een korte introductie over de Mary Servaes-Bey en de smartlap in het algemeen is het tijd de stemmen op te warmen. Met de muziekbundel in de hand zingen we onder leiding van de presentator en begeleiding van de accordeonist de bekende meezingers en smartlappen, van de Zangeres, maar natuurlijk óók van Hazes, John de Bever, Vader Abraham en Willeke Alberti! Bekende liedjes voor jong én oud! Deze workshop is dan ook geschikt voor álle leeftijden…

Smartlappenworkshop Leiden
Een heerlijk sfeertje in een Leids café!

De workshop vindt plaats in een gezellig café in de binnenstad van Leiden, de geboorteplaats van de Zangeres Zonder Naam, maar kan op elk gewenste locatie plaatsvinden. Denk hierbij aan een mooie rondvaartboot van de Leidse Rederij, varend zingen met een drankje in de hand…

De workshop duurt ongeveer een uur.

Het is ook mogelijk om deze workshop op CD vast te leggen, Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven

Getagd , , , , , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.