draaiorgel te koop

Draaiorgel te koop – U bent op zoek naar een mooi gebruikt draaiorgel? Op deze pagina vindt u verschillende soorten draaiorgels te koop.

in 2004 zette Hiddo van Os zijn passie voor draaiorgels om in zijn eigen bedrijf in draaiorgel-entertainment. Hij treedt op met draaiorgels door heel Europa, schrijft muziekarrangementen voor álle soorten draaiorgels wereldwijd en verdiepte zich in de werking, stemming en reparatie van (voornamelijk kleine) draaiorgels.

Hiddo bemiddelt dan ook in aan- en verkoop, adviseert u het juiste instrument en probeert iedereen enthousiast te maken voor deze prachtige liefhebberij. Daarom kunt u vanaf nu ook uw draaiorgel te koop laten zetten op deze website! Wilt u uw draaiorgel verkopen, of bent u juist op zoek naar het orgel van uw wensen? Neem dan contact op! Stuur een e-mail met een goede foto, specificaties en uw vraagprijs.

Aanbod gebruikte draaiorgels

Onderstaande draaiorgels staan te koop. Wilt u meer informatie? stuur dan even een mailtje.

Prinsen draaiorgel te koop

32 toets Prinsen orgel

32 toets Arthur Prinsen draaiorgel, met 57 pijpen. in zeer goede staat. Met meer dan 80 verschillende muziekboeken. Het orgel heeft een bijzonder mooie klank en een uitgebreid repertoire.

Meer informatie?

klik hier om meer informatie te vragen bij de verkoper

24 toets Odin / Model Thibouville draaiorgel

24 toets boekorgeltje uit het atelier van Odin (Frankrijk). Het orgel speelt zowel op boeken (hiervan zijn er 10 aanwezig) Als op een midisysteem, welke onlangs door de fa. Decap Herentals is toegevoegd. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw eigen muziek op het orgel te arrangeren en direct af te spelen.

Klik hier om meer informatie te vragen bij de verkoper

Wilt u uw draaiorgel ook verkopen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Reacties zijn gesloten.