draaiorgel te koop

Draaiorgel te koop – U bent op zoek naar een mooi gebruikt draaiorgel? Op deze pagina vindt u verschillende soorten draaiorgels te koop.

in 2004 zette Hiddo van Os zijn passie voor draaiorgels om in zijn eigen bedrijf in draaiorgel-entertainment. Hij treedt op met draaiorgels door heel Europa, schrijft muziekarrangementen voor álle soorten draaiorgels wereldwijd en verdiepte zich in de werking, stemming en reparatie van (voornamelijk kleine) draaiorgels.

Hiddo bemiddelt dan ook in aan- en verkoop, adviseert u het juiste instrument en probeert iedereen enthousiast te maken voor deze prachtige liefhebberij. Daarom kunt u vanaf nu ook uw draaiorgel te koop laten zetten op deze website! Wilt u uw draaiorgel verkopen, of bent u juist op zoek naar het orgel van uw wensen? Neem dan contact op! Stuur een e-mail met een goede foto, specificaties en uw vraagprijs.

Aanbod gebruikte draaiorgels

Onderstaande draaiorgels staan te koop. Wilt u meer informatie? stuur dan even een mailtje.

26er Stüber Harmonipan

Een waar klankjuweel in perfecte staat! Dat is deze Stüber 26er Harmonipan, gebouwd in Berlijn omstreeks 2000. Met zijn heldere panfluiten en violino’s als bijgeschakeld register leent dit orgel zich voor alle soorten optredens. Het speelt op papieren rollen, waarvan duizenden liedjes binnen enkele dagen te bestellen zijn bij diverse aanbieders. Het ingelegde houtwerk geeft het orgel een luxe uitstraling.

Bij dit orgel is een collectie van 14 verschillende muziekrollen met elk 3 of 4 liedjes. Het staat op een solide onderstel met opberglade voor de rollen en heeft een mooie hoes ter bescherming van regen, stof of bij transport.

VERKOCHT

26 toets Boekdraaiorgel

26 toets boekdraaiorgel

Met wagen

40 verschillende muziekboeken

Fabrikaat Heesbeen Tilburg

Prachtige heldere klank

Bouwjaar: 2005, in uitstekende staat

Interesse? Klik hier voor meer info over het orgel of bel met 06-21297663

€ N.O.T.K.

Raffin 20/31

20-toets handdraaiorgel van Raffin in goede staat.

Met 15 muziekrollen, waaronder 8 rollen Franse en 4 rollen Duitse muziek. inclusief een inklapbare tafel en een koffertje.

Voor meer informatie kunt u mailen naar mevr. J. Timmerman rijoproductions@planet .nl

€ 4500,=

(VERKOCHT) 42 toets Frederiks boekdraaiorgel

42 toets Frederiks boekorgel

prachtige klank

onlangs compleet gereviseerd

Goed voor jaren speelplezier

met 8 orgelboeken. Meerdere makkelijk te verkrijgen op de 2e hands markt

Wilt u uw draaiorgel ook verkopen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Reacties zijn gesloten.