Groot draaiorgel

Wist u dat u al een felicitatie-draaiorgel heeft voor Eu.218,- all-in door héél Nederland?

Draaiorgel “Klein Holland”

Draaiorgel huren? Draaiorgel Klein Holland, het leukste draaiorgeltje van Nederland!

“Klein Holland” is een lief draaiorgel, net niet te groot en net niet te klein! Het speelt de leukste bekende liedjes en staat gemonteerd op een kleine aanhangwagen. Het orgel speelt op kartonnen muziekboeken, die de fluiten, de trommel, de bellen en het bekken aansturen.

Draaiorgel verhuur Klein Holland

Het draaiorgeltje wordt aangedreven door een geruisloos 12V elektromotortje, waardoor de orgelman meer tijd heeft om met uw gasten of klanten een leuke foto te maken, een dansje te doen of gezellig een praatje te houden over de werking van dit mooie orgeltje.

Het kartonnen vouwboek, met zijn duizenden gaatjes, spreekt tot ieders verbeelding. Natuurlijk wil iedereen graag eens zien hoe dat nu allemaal werkt. De orgelman legt dit graag aan iedereen uit!

Hollands draaiorgeltje orgelboek

Ook mogen kinderen (én volwassenen) natuurlijk eens proberen om zo mooi mogelijk een muziekje te draaien!

De afmetingen van draaiorgel “Klein Holland” zijn:

1,75 hoog / 1,40 breed / 2,50 lang

draaiorgel klein holland reuzeklompen hollands kostuum dutch culture kultuur

“Klein Holland” leent zich uitstekend voor een Hollands feestje, in combinatie met het “Holland in een Notendop” pakket, welke u voor een kleine meerprijs bij het orgeltje kunt boeken. Hiermee heeft u een pakket van tulpen, kazen, vlaggetjes en een paar reuzeklompen, waar uw gasten in kunnen staan voor een ludieke foto samen met de orgelman, die speciaal voor deze gelegenheid zijn Hollandse kostuum aan heeft getrokken!

__________________________________________________________

Draaiorgel “Het Juffertje”

Draaiorgel Het Juffertje huren te huur draaiorgelverhuur draaiorgel.nl hiddo van Os

Draaiorgel “Het Juffertje” is het draaiorgel, welke het grootste repertoire van alle draaiorgels heeft! Door de toepassing van midi-technieken, ben ik als arrangeur in staat om alle soorten muziek te laten spelen! Zo klinken alle bekende Top-2000 hits uit het draaiorgel, maar ook de gezellige oude meezingers van vroeger. Jong en oud genieten van dit swingende orgel!

Draaiorgel "Het Juffertje" bij verzorgingshuis Hilversum draaiorgel.nl huren verhuur
Kleinkinderen feliciteren Opa, tijdens Corona crisis

De vrolijke kleuren van het front, de mooie belslaande dames die netjes in de maat hun liedjes meespelen, de vrolijke noten die je al van verre herkent, allemaal zijn ze kenmerkend voor dit leuke orgel! Omdat het orgel niet tot de grootste behoort, past het bijna overal! De binnentuin van het verzorgingshuis bijvoorbeeld, of zelfs helemáál ergens binnen, zoals een feestzaal!

De afmetingen van draaiorgel “Het Juffertje” zijn:

1,50 breed, 2,00 hoog (in ingeklapte toestand) 3,90 lang (Opgeklapt is de hoogte 2,55)

Luister hier naar een van de leuke liedjes van “Het Juffertje” – Pa Olvidarte, bekend van Emma Heesters en Rolf Sanchez uit het programma “Beste Zangers”

Draaiorgel arrangeur

Arrangeur Hiddo van Os schrijft wekelijks nieuwe arrangementen voor draaiorgel. Al sinds zijn kinderjaren is hij gefascineerd door draaiorgels en hun techniek. Op zijn 16e schreef hij het nummer No-Limit van 2Unlimited om naar draaiorgelpartituur en speelde dat voor zijn schoolgenoten. Hiermee was een trend gezet en kwamen de nieuwste hits als draaiorgelversie uit zijn vingers!

Bekend van radio en televisie

Daarom is het orgel ook bekend van radio en televisie en trad o.a. op voor Radio 2, Slam! FM, Radio538, Koffietijd, Draadstaal, Eurovision Songcontest, DWDD, BNN VARA’s Kinderen voor Kinderen en diverse theaterproducties door het hele land.

Natuurlijk verschijnt de orgelman in een leuk kostuum, welke goed aansluit op het thema van uw feest of evenement!

Tarieven Draaiorgel:
t/m 1 uur€ 272,50
t/m 2 uur€ 327,=
t/m 3 uur€ 381,50
t/m 4 uur€ 436,=
t/m 5 uur€ 490,50
Alle prijzen zijn inclusief transport en 9% BTW door héél Nederland!Wilt u meerdere dagen boeken, of
heeft u speciale wensen? Neem dan contact op voor een
passende offerte!

Betaling geschiedt per factuur, voorafgaande aan het optreden, of contant na afloop van het optreden. U ontvangt altijd een gespecificeerde factuur.

Klik hier voor meer informatie over het kleine draaiorgeltje

Bel voor meer informatie, of gewoon een gezellig praatje, met Hiddo van Os:

06-13717201

of stuur een e-mail!

Reacties zijn gesloten.