Grote draaiorgels

Draaiorgel “Pluk de Dag”


Draaiorgel – Het grote draaiorgel “Pluk de Dag” is eigenlijk de vervanging van een 8- koppig orkest! De leukste muziek uit een kartonnen orgelboek met duizenden gaatjes… Het spreekt tot ieders verbeelding! De leuke bekende Hollandse liedjes, Zelfspelende accordeon en het bewegende aapje maken een optreden van dit draaiorgel tot een gezellige happening!

Draaiorgel Pluk de dag draaiorgel.nl draaiorgeltje draaiorgels huren verhuur
Een draaiorgel spreekt tot de verbeelding bij jong en oud. Hoe werkt dat nu precies? De orgelman legt het graag uit!

Verbaas uw gasten met de leuke, vlotte en bekende muziek tijdens uw feest of laat het draaiorgel voorop gaan in de optocht!

Het draaiorgel is uitermate geschikt voor muzikaal entertainment in een winkelcentrum of de opening van uw winkel of bedrijf!

Natuurlijk verzorgt het mooie orgel ook een verrassings-aubade bij de jarige thuis of op het werk, al dan niet in combinatie met een heerlijk champagne ontbijtje of lunch! Vraag naar de mogelijkheden!

De afmetingen van “Pluk de dag” zijn:

L: 4,35 B: 1,62 H:2,05

Afmetingen zijn in transporttoestand

Luister hier naar een gezellige medley van draaiorgel “Pluk de Dag”

Wist u dat u al een felicitatie-draaiorgel heeft voor Eu.218,- all-in door héél Nederland?

Het draaiorgelboek laat, met zijn duizenden gaatjes, het orgel de muziek spelen

Het draaiorgel speelt nog via originele kartonnen draaiorgelboeken, met elk zo’n 3500 gaatjes. De muziek wordt afgelezen door een mechaniek met 42 ijzeren toetsjes, die elk een eigen functie hebben. Zo worden de fluiten aangestuurd, maar ook de trommels, accordeon en de beelden die op hun bel de maat slaan. Hiddo legt u graag de werking uit van het draaiorgel en natuurlijk mag u ook eens proberen een boek met de hand te draaien!

Draaiorgel “Het Juffertje”

Draaiorgel Het Juffertje huren te huur draaiorgelverhuur draaiorgel.nl hiddo van Os

Draaiorgel “Het Juffertje” is het andere prachtige draaiorgel, welke het grootste repertoire van alle draaiorgels heeft! Door de toepassing van midi-technieken, ben ik als arrangeur in staat om alle soorten muziek te laten spelen! Zo klinken alle bekende Top-2000 hits uit het draaiorgel, maar ook de gezellige oude meezingers van vroeger. Jong en oud genieten van dit swingende orgel!

Draaiorgel "Het Juffertje" bij verzorgingshuis Hilversum draaiorgel.nl huren verhuur
Kleinkinderen feliciteren Opa, tijdens Corona crisis

De vrolijke kleuren van het front, de mooie belslaande dames die netjes in de maat hun liedjes meespelen, de vrolijke noten die je al van verre herkent, allemaal zijn ze kenmerkend voor dit leuke orgel! Omdat het orgel niet tot de grootste behoort, past het bijna overal! De binnentuin van het verzorgingshuis bijvoorbeeld, of zelfs helemáál ergens binnen, zoals een feestzaal!

De afmetingen van “Het Juffertje”zijn:

L: 3,90 B: 1,50 H: 2,00

Afmetingen zijn in transporttoestand

Luister hier naar een van de leuke liedjes van “Het Juffertje” – Pa Olvidarte, bekend van Emma Heesters en Rolf Sanchez uit het programma “Beste Zangers”

Draaiorgel arrangeur

Arrangeur Hiddo van Os schrijft wekelijks nieuwe arrangementen voor draaiorgel. Al sinds zijn kinderjaren is hij gefascineerd door draaiorgels en hun techniek. Op zijn 16e schreef hij het nummer No-Limit van 2Unlimited om naar draaiorgelpartituur en speelde dat voor zijn schoolgenoten. Hiermee was een trend gezet en kwamen de nieuwste hits als draaiorgelversie uit zijn vingers!

Bekend van radio en televisie

Daarom is het orgel ook bekend van radio en televisie en trad o.a. op voor Radio 2, Slam! FM, Radio538, Koffietijd, Draadstaal, Eurovision Songcontest, DWDD, BNN VARA’s Kinderen voor Kinderen en diverse theaterproducties door het hele land.

Natuurlijk verschijnt de orgelman in een leuk kostuum, welke goed aansluit op het thema van uw feest of evenement!

Tarieven Draaiorgel:
t/m 1 uur€ 272,50
t/m 2 uur€ 327,=
t/m 3 uur€ 381,50
t/m 4 uur€ 436,=
t/m 5 uur€ 490,50
Alle prijzen zijn inclusief transport en 9% BTW door héél Nederland!Wilt u meerdere dagen boeken, of
heeft u speciale wensen? Neem dan contact op voor een
passende offerte!

Betaling geschiedt per factuur, voorafgaande aan het optreden, of contant na afloop van het optreden. U ontvangt altijd een gespecificeerde factuur.

Klik hier voor meer informatie over het kleine draaiorgeltje

Bel voor meer informatie, of gewoon een gezellig praatje, met Hiddo van Os:

06-13717201

of stuur een e-mail!

Reacties zijn gesloten.