Groot draaiorgel

Draaiorgel “Hollandsch Welvaren”

Felicitatie van een 100 jarige dame, met draaiorgel “Hollandsch Welvaren”

“Hollandsch Welvaren” is een leuk straatorgel wat nog op de originele kartonnen orgelboeken speelt. Het repertoire bestaat uit de bekendste Hollandse meezingers, foxtrots, walzen, maar ook gezellige kerst- en Sinterklaasliedjes.

Met dit kleurrijke draaiorgel zorg ik voor een gezellige sfeer en herkenbare muziek, op een feestje, bruiloft, verjaardag, markt of winkelstraat!

draaiorgel huren te huur draaiorgelverhuur draaiorgeltje verhuur feestje felicitatie jubilaris stoepfeestje

Door de compacte afmetingen van slechts 1,35 breed en (ingeklapt) nog geen 2 meter hoog, kan dit heuse Hollandse straatorgel bijna overal tussendoor én zelfs naar binnen! Hierdoor is het mogelijk om ook te spelen op indoor lokaties en uw gasten bijvoorbeeld in de hal te ontvangen. “Hollandsch Welvaren” speelde dan ook met veel succes in de Rai, Passenger Terminal Amsterdam, Passenger Terminal Rotterdam, Ahoy, World Forum Den Haag, diverse feestzalen en zelfs parkeergarages!

Het vrolijke draaiorgel brengt met zijn nostalgische uitstraling een leuke muzikale toevoeging aan uw feestje of event! De orgelman legt uw gasten graag uit hoe zo’n draaiorgel nu precies werkt en natuurlijk mag u zelf ook eens proberen aan het zware wiel te draaien.

Een greep uit de meest aangevraagde liedjes:

  • Het kleine café aan de haven
  • Heb je even voor mij
  • Abba Melodieën
  • Amsterdamse medley
  • De Vogeltjesdans
  • Zeemansliederen
  • etc.

De vrolijke kleuren van het front, de mooie belslaande dames die netjes in de maat hun liedjes meespelen, de vrolijke noten die je al van verre herkent, allemaal zijn ze kenmerkend voor dit leuke orgel! Omdat het orgel niet tot de grootste behoort, past het bijna overal! De binnentuin van het verzorgingshuis bijvoorbeeld, of zelfs helemáál ergens binnen, zoals een feestzaal!

Draaiorgel Hollandsch Welvaren
“Hollandsch Welvaren” in World Forum Den Haag

Hollandsch Welvaren draaiorgel amsterdam
Ontvangst van de gasten van een cruiseschip in de Terminal Amsterdam
Draaiorgel Hollandsch Welvaren
De vrolijke façade en de 5 bewegende houten poppen spreken tot ieders verbeelding…

Verras vriend, familielid, jubilaris of bruidspaar met een feestje op de stoep! Met het draaiorgel komen we al spelend de straat inrijden. Uiteraard stoppen we met het “Lang zullen ze leven” voor de deur. Een heus draaiorgelconcert van ongeveer 20 minuten volgt, met de leukste en bekendste meezingers!

De prijs voor het Feestje op de stoep bedraagt € 272,50 all-in door héél Nederland

Draaiorgel arrangeur

Arrangeur Hiddo van Os schrijft wekelijks nieuwe arrangementen voor draaiorgel. Al sinds zijn kinderjaren is hij gefascineerd door draaiorgels en hun techniek. Op zijn 16e schreef hij het nummer No-Limit van 2Unlimited om naar draaiorgelpartituur en speelde dat voor zijn schoolgenoten. Hiermee was een trend gezet en kwamen de nieuwste hits als draaiorgelversie uit zijn vingers!

Liedjes op verzoek op draaiorgel

Doordat Hiddo zelf alle muziek voor draaiorgel kan bewerken, is het mogelijk om uw eigen favoriete muziek, composities of zelfgeschreven liedjes te laten vertolken naar draaiorgel. Deze kunnen dan op uw feestelijke gelegenheid live worden gespeeld, maar natuurlijk ook worden opgenomen voor gebruik in film, commercial etc.

Bekend van radio en televisie

De orgels zijn bekend van radio en televisie en traden o.a. op voor Radio 2, Slam! FM, Radio538, Koffietijd, Draadstaal, Eurovision Songcontest, DWDD, BNN VARA’s Kinderen voor Kinderen en diverse theaterproducties door het hele land.

Natuurlijk verschijnt de orgelman in een leuk kostuum, welke goed aansluit op het thema van uw feest of evenement!

Tarieven Draaiorgel:
Felicitatie / Feestje op de stoep – 20 minuten€ 272,50
t/m 1 uur€ 327,=
t/m 2 uur€ 381,50
t/m 3 uur€ 436,=
t/m 4 uur€ 490,50
Alle prijzen zijn inclusief transport en 9% BTW door héél Nederland!Wilt u meerdere dagen boeken, andere tijden of
heeft u speciale wensen? Neem dan contact op voor een
passende scherpe offerte!

Betaling geschiedt per factuur, voorafgaande aan het optreden, of contant na afloop van het optreden. U ontvangt altijd een gespecificeerde factuur.

Klik hier voor meer informatie over het kleine draaiorgeltje

Bel voor meer informatie, of gewoon een gezellig praatje, met Hiddo van Os:

06-13717201

of stuur een e-mail!

Reacties zijn gesloten.