Groot draaiorgel

Draaiorgel “Frans Hals”


Draaiorgel – Het grote draaiorgel “Frans Hals” is eigenlijk de vervanging van een 8- koppig orkest! Van een draaiorgel bent u natuurlijk de oude liedjes gewend als Tulpen uit Amsterdam etc. maar dit prachtige “Pierement” speelt ook de nieuwste tophits!

Draaiorgel Frans Hals draaiorgelverhuur huren te huur draaiorgelmuziek top 2000

Verbaas uw gasten met de leuke, vlotte en bekende muziek tijdens uw feest of laat het draaiorgel voorop gaan in de optocht!

Het draaiorgel is uitermate geschikt voor muzikaal entertainment in een winkelcentrum of de opening van uw winkel of bedrijf!

Natuurlijk verzorgt het mooie orgel ook een verrassings-aubade bij de jarige thuis of op het werk, al dan niet in combinatie met een heerlijk champagne ontbijtje of lunch! Vraag naar de mogelijkheden!

Wist u dat u al een felicitatie-draaiorgel heeft voor Eu.218,- all-in door héél Nederland?

Het draaiorgel speelt nog via originele kartonnen draaiorgelboeken, met elk zo’n 3500 gaatjes. De muziek wordt afgelezen door een mechaniek met 52 ijzeren toetsjes, die elk een eigen functie hebben. Zo worden de fluiten aangestuurd, maar ook de trommels en de beelden die op hun bel de maat slaan. Hiddo legt u graag de werking uit van het draaiorgel en natuurlijk mag u ook eens proberen een boek met de hand te draaien! Voor de vertolking van de nieuwste hits is het orgel tevens met een midi-systeem uitgerust, waardoor het repertoire nu meer dan 1500 liedjes omvat, van Klassiek tot de nieuwste hits uit de TOP-2000!

Draaiorgel arrangeur

Arrangeur Hiddo van Os schrijft wekelijks nieuwe arrangementen voor draaiorgel. Al sinds zijn kinderjaren is hij gefascineerd door draaiorgels en hun techniek. Op zijn 16e schreef hij het nummer No-Limit van 2Unlimited om naar draaiorgelpartituur en speelde dat voor zijn schoolgenoten. Hiermee was een trend gezet en kwamen de nieuwste hits als draaiorgelversie uit zijn vingers!

Bekend van radio en televisie

Daarom is het orgel ook bekend van radio en televisie en trad o.a. op voor Radio 2, Slam! FM, Radio538, Koffietijd, Draadstaal, Eurovision Songcontest, DWDD, BNN VARA’s Kinderen voor Kinderen en diverse theaterproducties door het hele land.

Natuurlijk verschijnt de orgelman in een leuk kostuum, welke goed aansluit op het thema van uw feest of evenement!

Afmetingen van het draaiorgel zijn: (H/B/L) 2,85/1,56/4,50 mtr.

(ingeklapt is de hoogte 2,50 mtr)

Felicitatie – Act (20 minuten)€ 218,=
1 uur€ 272,50
2 uur€ 327,=
3 uur€ 381,50
4 uur€ 436,=
5 uur€ 490,50
Alle prijzen zijn inclusief transport en 9% BTW door héél Nederland!Wilt u meerdere dagen boeken, of
heeft u speciale wensen? Neem dan contact op voor een
passende offerte!

Betaling geschiedt per factuur, voorafgaande aan het optreden, of contant na afloop van het optreden. U ontvangt altijd een gespecificeerde factuur.

Klik hier voor meer informatie over het kleine draaiorgeltje

Bel voor meer informatie, of gewoon een gezellig praatje, met Hiddo van Os:

06-13717201

of stuur een e-mail!

Reacties zijn gesloten.