Holland in een notendop

Een stukje Holland in huis halen?

Het themapakket “Holland in een notendop” omvat een schitterende combinatie van een draaiorgel naar keuze (groot of klein, afhankelijk van de locatie), Reuzenklompen, waar uw gasten in kunnen staan voor een uniek fotomoment, tulpen, kazen en de Nederlandse vlag.

draaiorgel-bij-FCN-Gassan-Jewel-Awards
Holland in een Notendop bij FCN-Gassan Jewel Awards

Evenementen en feesten in het thema Holland komen steeds vaker voor en oogsten veel succes bij ontvangsten van Buitenlandse gasten! De orgelman is gekleed in Volendammer kostuum, compleet met klompen en treedt tussendoor op als Hollandse accordeonist! Het hierboven afgebeelde draaiorgeltje is de meest gevraagde gast op Hollandse thema feestjes. Omdat dit geheel in een vliegtuigcontainer past, is het uitermate geschikt voor Buitenlandse reizen.

Holland in een notendop / Holland in a Nutshell
Dutch entertainment Hollands draaiorgel draaiorgeltje

Met dit mooie Hollandse pakket heeft u 3 acts voor één prijs: Orgelman, Accordeonist en Hollands Fotodecor. Desgewenst kan er een professionele fotograaf geboekt worden die uw gasten op de foto zet.

Foto’s worden op een speciale site gezet of op uw social media, zodat uw gasten ze kunnen downloaden. Het is ook mogelijk uw gasten een instant Polaroid aandenken te geven, informeer naar de tarieven en mogelijkheden!

Hollandse taferelen tijdens een zakelijk diner voor 500 gasten in het Scheepvaartmuseum te Amsterdam

Hollands thema

Het Dutch Thema display omvat een prachtig decorscherm van 3,30 bij 2 meter, veel tulpen, kazen, Hollandse vlag en een paar reuzeklompen. De Hollandse accordeonist speelt tussendoor ter afwisseling op zijn accordeon de mooiste melodieen.

Holland in een Notendop is ideaal als entertainment op uw haringparty. Onversterkt, gewoon gezellige muziek op echte instrumenten, waarbij u nog gewoon een gesprek kunt voeren. U kunt Hiddo van Os ook los boeken als accordeonist. Hier vindt u zijn website

De kosten voor het complete pakket (Draaiorgel / Accordeonist / Tulpen / Reuzeklompen / Fotodécor / kazen en muzikant) bedragen:

Eu. 436,= t/m 3 aaneengesloten uren

Eu. 545,= t/m 4 aaneengesloten uren

Dit is een all-in prijs (inclusief 9% BTW en transportkosten door héél NL! (Accordeonist / Draaiorgeltje / Reuzeklompen / Kazen / Tulpen / Achtergrondscherm)

Holland in een Notendop boeken?

In samenwerking met Buro van Otterloo kunnen wij het Holland in a Nutshell pakket ook aanbieden met 2 mooie klompenmeisjes, die uitleg geven over de klederdracht, een aantal klompendansen opvoeren én natuurlijk met uw gasten op de foto gaan!

Dit leuke Hollandse display kunt u ook boeken met het grote draaiorgel!

Holland in een Notendop met het grote draaiorgel in Potsdam (D) met de bekende Vogeltjesdans!

Wilt u meer informatie over de inzet van Holland in een notendop op úw event? Bel dan met Hiddo van Os:

06-13717201

of stuur een e-mailtje!

Reacties zijn gesloten.