Holland in een notendop

Een stukje Holland in huis halen?

Het themapakket “Holland in een notendop” omvat een schitterende combinatie van een draaiorgel naar keuze (groot of klein, afhankelijk van de locatie), Reuzenklompen, waar uw gasten in kunnen staan voor een uniek fotomoment, tulpen, kazen en de Nederlandse vlag.

Holland in een notendop hollands themafeest hollandse muziek draaiorgel huren accordeonist fotobooth hollands kostuum klompen verhuur

Evenementen en feesten in het thema Holland komen steeds vaker voor en oogsten veel succes bij ontvangsten van Buitenlandse gasten! De orgelman is gekleed in Volendammer kostuum, compleet met klompen en treedt tussendoor op als Hollandse accordeonist!

Met dit mooie Hollandse pakket heeft u 3 acts voor één prijs: Orgelman, Accordeonist en Hollands decoratiemateriaal. Desgewenst kan er een professionele fotograaf geboekt worden die uw gasten op de foto zet.

Foto’s kunnen desgewenst op een speciale site worden gezet of op uw social media, zodat uw gasten ze kunnen downloaden. Het is ook mogelijk uw gasten een instant Polaroid aandenken te geven, informeer naar de tarieven en mogelijkheden!

draaiorgel holland thema

Hollands thema

Het Holland in een Notendop display omvat een paar reuzeklompen, veel tulpen, kazen, Hollandse vlag en meer… De Hollandse accordeonist speelt tussendoor ter afwisseling op zijn accordeon de mooiste melodieen.

Een ludiek fotomoment!

Holland in een Notendop is ideaal als entertainment op uw haringparty. Onversterkt, gewoon gezellige muziek op echte instrumenten, waarbij u nog gewoon een gesprek kunt voeren. U kunt Hiddo van Os ook los boeken als accordeonist. Hier vindt u zijn website

Holland in een notendop hollands themafeest hollandse muziek draaiorgel huren accordeonist fotobooth hollands kostuum klompen verhuur

De kosten voor het complete pakket (Draaiorgel / Accordeonist / Tulpen / Reuzeklompen / kazen en muzikant) bedragen:

Eu. 490,50 t/m 2 aaneengesloten uren

Eu. 599,50 t/m 4 aaneengesloten uren

Dit is een all-in prijs (inclusief 9% BTW en transportkosten door héél NL! (Accordeonist / Draaiorgel groot of klein / Reuzeklompen / Kazen / Tulpen )

Een speciaal Hollands achtergrondscherm van 4 bij 2,25 meter kan bijgeboekt worden voor 109,=

Holland in een Notendop boeken?

In samenwerking met Buro van Otterloo kunnen wij het Holland in a Nutshell pakket ook aanbieden met 2 mooie klompenmeisjes, die uitleg geven over de klederdracht, een aantal klompendansen opvoeren én natuurlijk met uw gasten op de foto gaan!

Holland in een notendop hollands themafeest hollandse muziek draaiorgel huren accordeonist fotobooth hollands kostuum klompen verhuur

Wilt u meer informatie over de inzet van Holland in een notendop op úw event? Bel dan met Hiddo van Os:

06-13717201

of stuur een e-mailtje!

Reacties zijn gesloten.