Plezier voor de ouderen

Draaiorgeltje in woonzorgcentrum

draaiorgeltje – Met het kleine draaiorgeltje speel ik regelmatig in woonzorgcentra langs de huiskamers of gezamelijke ruimtes. Het orgeltje is klein en niet te hard, past in elke lift en door iedere deur. Hierdoor is het op een eenvoudige, simpele manier snel gezellig!

Op zondag 21 maart mocht ik met het kleine orgeltje optreden in Loosduinen, waar alle bewonders een bloemetje aangeboden kregen. Er werd gedanst en gezongen en iedereen had een leuke middag!

Het zijn vooral de leuke bekende liedjes die veel herinneringen doen bovenkomen, men zingt graag een deuntje mee! Het Kleine Café aan de haven is altijd een succes!

Wilt u meer informatie over de inzet van mijn draaiorgels of een van de andere acts in uw woonzorgcentrum? kijk dan even op de website Hiddo van Os!

Getagd , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

2 reacties op Plezier voor de ouderen

 1. G.Brouwer zeggen:

  Goedemiddag, ik ben op zoek naar iemand die op een middag een ‘rondje met het draaiorgel’ wil verzorgen door ons dorp. Ik heb geen idee hoeveel het kost in verhouding met de tijd maar zou dat graag willen weten. Kunt u me verder helpen?
  Hartelijke groet,
  Truus Brouwer

  • info@hiddovanos.nl zeggen:

   Goedenavond,
   Hartelijk dank voor uw leuke aanvraag. Ik heb deze middagen al diverse keren mogen verzorgen in diverse plaatsen, telkens weer met verraste gezichten en groot succes, mede door het repertoire wat zowel ouderen als jongeren en kinderen aanspreekt.
   Ik reken 250 euro voor het eerste uur, daarna 50 voor ieder volgend uur. Als het een kleine gemeente betreft denk ik dat we binnen de 2 uur wel een heel eind moeten komen. Mocht het een half uurtje langer duren, dan ben ik de laatste die daar moeilijk over doet.
   Het moet tenslotte voor iedereen even gezellig worden.
   Fijn weekend!
   groet
   Hiddo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.