Sherpa Wensboom

Draaiorgel grote wens

Ieder mens heeft wel een kleine of grote wens en omdat het heel erg leuk is om een wens te vervullen heeft Sherpa de ‘Digitale Wensboom’ ontwikkeld. Hier kunnen cliënten van Sherpa hun wens kenbaar maken en kan een ieder die het wil een wens in vervulling laten gaan.

Sherpa wensboom draaiorgel


Deze wensboom is een unieke mogelijkheid om zowel cliënten, medewerkers, verwanten, vrijwilligers én bedrijven hun talent en netwerk in te laten zetten om zo met elkaar zoveel mogelijk wensen van cliënten te vervullen.

In 2012 introduceerde de afdeling Maatschappelijke Inzet het eerste wensenproject onder de naam ‘Jaar van de Wens’. Gedurende bijna 1,5 jaar hebben ze samen met medewerkers, verwanten, vrijwilligers en bedrijven meer dan 400 wensen vervuld! Bijna alle wensen zijn toen vervuld en het was een groot succes! Zo leerden ze dat er veel cliënten zijn die – relatief makkelijk te vervullen- wensen hebben.

Sherpa wensboom draaiorgel
Vele blije gezichten op de vrolijke tonen van het draaiorgel

op vrijdag 17 mei werd Ellen en vele medebewoners van Sherpa verrast door het grote draaiorgel “Frans Hals“. Samen met een ijscokar werden ze getrakteerd op iets lekkers en een gezellige middag muziek!

Er werd gezongen en gedanst en iedereen had het erg naar zijn zin!

Sherpa wensboom draaiorgel ijscokar

Wilt u eens een kijkje nemen op de site van Sherpa Wensboom? Bezoek dan even de website: www.sherpawensboom.nl

Getagd , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.